Ingatlant keres Kecskeméten, akkor jó helyen jár. Célunk, hogy ügyfeleink részére megtaláljuk a legkedvezőbb megoldást hosszú távon történő elszállásolásra.

 

Ingatlanjaink nyugodt környezetben helyezkednek el, Kecskemét város különböző pontjain találhatók, közel a városközpontjához, zárt parkolóval rendelkeznek. Berendezett és berendezés nélkül is rendelkezésre állnak, a bérlő igényeinek megfelelően. Ajánlataink között új építésű, luxus, de egy egyszerűbb igényt kielégítő ingatlan is megtalálható, és kínálatunk folyamatosan változik!

Az albérletekre teljes körű karbantartást, takarítást vállalunk.

Érdeklődni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, illetve a +36 70 445-2444 számon lehet.

Deluxe ház

A nyugalom szigetén

Belvárosi luxus

   

 

 Modern lakás a belvárosban 

Zöldövezetben

Modern Társasház

 

 

Amennyiben megbízható partnert keres az Ön számára legalkalmasabb ingatlanhoz Kecskemét és környékén, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolat

 

CÍM

Kecskemét Budai út 160.

GPS KOORDINÁTÁK

46˙55’23” North
19˙40’30” East

TELEFONSZÁM

[+3670] 44 52 444

SKYPE

royalapartment

Szerelmes búvóhely

Nem tudja, hova mehetne, mikor romanti- kázni szeretne kedvesével? Egy helyet keres, ahol szerelmével kicsit elbújhat a világ elől? Szeretne lazítani? Diszkrécióra vágyik?

apartmentkecskemet@gmail.com
(+36 70) 44 52 444