Deluxe Apartman a Royal Apartment Kecskemét egyik legotthonosabb lakrésze. Egy, a fő épülettől teljesen különálló épület, mely 2012 októberében teljes felújításon ment át, hogy a legnagyobb kényelmet nyújthassa vendégeink számára. Berendezése modern, korszerű..

 

Az apartman saját bejárattal rendelkezik, melyen belépve az étkezőkéntis funkcionáló nappaliban találjuk magunkat. Itt található egy kényelmes nagy, két személyre ágyazható, pótágyként is funkcionáló kanapé, étkezőasztal, valamint egy modern konyhasarok, melyben beépített indukciós főzőlap, hűtő, vízforraló, kávéfőző, edények, tányérok, evőeszközök, egyszóval minden ami egy háztartáshoz szükséges megtalálható.


Az épületben helyet kapott egy hatalmas, tágas szoba, melyben kettő illetve három ágy is kényelmesen elfér,illetve saját modern fürdőszoba, külön mellékhelyiséggel.

 

 Az ingyenes Wi-fi internetkapcsolat, a szatellit csatornákkal rendelkező LCD tévé, az igényes, tiszta környezet, valamint a gyors ügyintézés mind a gondtalan pihenést teszi lehetővé. A kertben grillezési, sütögetési illetve ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.

 

 Kifejezetten ajánljuk azon vendégeinknek, akik hosszabb időtávra szeretnének szállást foglalni, vagy utazásuk idején nem szeretnék nélkülözni az otthon kényelmét. Üzleti úton lévőknek, pároknak, családoknak, baráti társaságoknak, kisállattal érkezőknek egyaránt jó lehetőség!

 

 

 

 

 

Kapcsolat

 

CÍM

Kecskemét Budai út 160.

GPS KOORDINÁTÁK

46˙55’23” North
19˙40’30” East

TELEFONSZÁM

[+3670] 44 52 444

SKYPE

royalapartment

Szerelmes búvóhely

Nem tudja, hova mehetne, mikor romanti- kázni szeretne kedvesével? Egy helyet keres, ahol szerelmével kicsit elbújhat a világ elől? Szeretne lazítani? Diszkrécióra vágyik?

apartmentkecskemet@gmail.com
(+36 70) 44 52 444