Az Luxus Apartman a Royal Apartment Kecskemét  legnagyobb és legmodernebb lakrésze. A főépület földszintjén található apartman 2013-ban épült, berendezése modern, korszerű és elegáns.

     

A szálláshely saját bejárattal rendelkezik, melyen belépve az étkezőként is funkcionáló nappaliban találjuk magunkat.  egy elzárt modern konyhasarok, melyben beépített főzőlap, hűtő, vízforraló, kávéfőző,mikrohullámú sütő, edények, tányérok, evőeszközök, egyszóval minden ami egy háztartáshoz szükséges megtalálható,


 

továbbá saját modern fürdőszoba, mellékhelyiséggel.     

      

 Az ingyenes Wi-fi internetkapcsolat, a szatellit csatornákkal rendelkező LCD tévé, az igényes, tiszta környezet, valamint a gyors ügyintézés mind a gondtalan pihenést teszi lehetővé. A kertben grillezési, sütögetési illetve ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.

 

Kifejezetten ajánljuk azon vendégeinknek, akik hosszabb időtávra szeretnének szállást foglalni, vagy utazásuk idején nem szeretnék nélkülözni az otthon kényelmét. Üzleti úton lévőknek, pároknak, családoknak, baráti társaságoknak, kisállattal érkezőknek egyaránt jó lehetőség!

 

 

 

 

Kapcsolat

 

CÍM

Kecskemét Budai út 160.

GPS KOORDINÁTÁK

46˙55’23” North
19˙40’30” East

TELEFONSZÁM

[+3670] 44 52 444

SKYPE

royalapartment

Szerelmes búvóhely

Nem tudja, hova mehetne, mikor romanti- kázni szeretne kedvesével? Egy helyet keres, ahol szerelmével kicsit elbújhat a világ elől? Szeretne lazítani? Diszkrécióra vágyik?

apartmentkecskemet@gmail.com
(+36 70) 44 52 444