A Exclusive Apartmanunk teljes körű felújításon esett át. Azzal a céllal készült, hogy kielégítsük azon vendégeink igényeit, akik utazásuk során ragaszkodnak a luxushoz, azonban fontos számukra, hogy otthon érezhessék magukat.

 

 

Az apartman saját bejárattal rendelkezik, melyen belépve az étkezőként is funkcionáló nappaliban találjuk magunkat. Itt található egy pótágyként is funkcionáló kanapé, étkezőasztal, valamint egy modern, teljesen felszerelt konyhasarok. (beépített főzőlap, hűtő, mikrohullámú sütő, vízforraló, edények, tányérok, evőeszközök, egy szóval, minden ami egy háztartásban szükséges )

 

Az épületben helyett kapott egy tágas hálószoba,

 

illetve saját mediterrán stílusú fürdőszoba.

 

Kifejezetten ajánljuk azon vendégeinknek, akik hosszabb időtávra szeretnének szállást foglalni. Az ingyenes Wi-Fi internetkapcsolat, illetve a szatellit csatornákkal rendelkező LCD tévék, mind a gondtalan pihenést teszik lehetővé. 

 

 

 

                         

Kapcsolat

 

CÍM

Kecskemét Budai út 160.

GPS KOORDINÁTÁK

46˙55’23” North
19˙40’30” East

TELEFONSZÁM

[+3670] 44 52 444

SKYPE

royalapartment

Szerelmes búvóhely

Nem tudja, hova mehetne, mikor romanti- kázni szeretne kedvesével? Egy helyet keres, ahol szerelmével kicsit elbújhat a világ elől? Szeretne lazítani? Diszkrécióra vágyik?

apartmentkecskemet@gmail.com
(+36 70) 44 52 444