RÓLUNK

 

weblap

A Royal Apartment Kecskemét szívesen látja a kikapcsolódni vágyókat, azokat, akik nem akarnak hotelban megszállni, viszont a sokcsillagos szállodák kényelmét sem szeretnék nélkülözni.

 

 

Az M5-ös autópálya mellett, csupán 1 kilométerre a város központjától található, így mind azoknak, akik kíváncsiak a Kecskemét lenyűgöző látványosságaira, mind azoknak, akik üzleti úton vannak, vagy csupán megpihennének jó opció lehet.

 

 Az ingyenes WI-FI internet-hozzáférés, a légkondicionált szobák, a kellemes, igényes környezet lehetővé teszi a gondtalan pihenést, a kikapcsolódást. Minden szoba műholdas tévével, hűtővel, saját fürdőszobával rendelkezik, az apartmanokban nappali-étkező is van jól felszerelt konyhasarokkal. 

A három évvel ezelőtt felújított épületek lakosztályait a legmodernebb stílusban alakították ki. A meleg színű szobák,a modern fürdőszobák mind a színvonalas pihenést szolgálják.

 

ANI_8495Üzleti úton lévőket, párokat, családokat, kisállattal utazókat  is szívesen látunk. A gondozott kertben dísztó, kényelmes kerti bútorok, pavilon, grillezési, sütögetési lehetőség is biztosított kedves vendégeink számára.

 

 

 Apartmanunkhoz zárt, ingyenes, biztonságos parkoló tartozik, továbbá rendkívül előnyös, hogy benzinkút, nagyobb szupermarketek közvetlen közelben találhatók. A városközpont autóval pár perc, de egy 20-30 perces kellemes sétával is könnyen megközelíthető. 

Kecskemét lenyűgöző látványosságai mind őrzik a régi város képét, köztük a Cifrapalota, a gyönyörű Katona József Színház és a szecessziós Városháza, melynek 37 harangja minden órában felcsendül. A város folyamatosan újul, épül, de a renovált műemlékek mellett tökéletesen megférnek a modern üzletek, elegáns éttermek és kávézók, illetve szórakozóhelyek.

 

Kapcsolat

 

CÍM

Kecskemét Budai út 160.

GPS KOORDINÁTÁK

46˙55’23” North
19˙40’30” East

TELEFONSZÁM

[+3670] 44 52 444

SKYPE

royalapartment

Szerelmes búvóhely

Nem tudja, hova mehetne, mikor romanti- kázni szeretne kedvesével? Egy helyet keres, ahol szerelmével kicsit elbújhat a világ elől? Szeretne lazítani? Diszkrécióra vágyik?

apartmentkecskemet@gmail.com
(+36 70) 44 52 444